Ciastka migdałowe Mandorle
Opis
Ciasteczka wysyłamy od poniedziałku do czwartku
Kruche, złociste, aromatyczne, pełne chrupiących migdałów, wykonane w oparciu o włoską recepturę a przez to unikalne i niepowtarzalne, produkowane tylko przez Cukiernię z Klonowej w Siedlcach. Główne zalety to ich smak i naturalność. Ciastka są wytwarzane bez konserwantów, chemicznych emulgatorów i innych sztucznych dodatków. Znakomite do herbaty i kawy oraz jako smaczny prezent.
Ciasteczka otrzymały w 2013 roku Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego a w 2014 roku cukiernia uzyskała za nie tytuł Polskiego Producenta Żywności, przyznawanego przez Stowarzyszenie im. Eugeniusza Kwiatkowskiego.
Dostępne opakowania: 150g, 300g i 450g.
Ciasteczka posiadają 100-dniowy termin ważności
Skład: cukier, mąka pszenna typ 500, jaja, migdały, masło (zaw. tłuszczu 82%)
Danuta
Ciasteczka są wspaniałe , uzależniające, jak napisała moja Wnuczka Kamila, której sprawiłam tymi ciasteczkami prezent na urodziny. Bardzo dziękuje . To pierwsze, ale nie ostatnie, zapewniam, zamówienie . Pozdrawiam z należnym poważaniem i uznaniem. Danuta Szczypa
A.
Ciastka przepyszne, z całego serca polecam, pozdrawiam
B.
Pyszne ciasteczka, polecam od razu wziąć duże opakowanie, a najlepiej kilka ! Sprawdzą się również jako pomysł na prezent dla rodziny czy znajomych :) Pozdrawiam !
Maria
Ciasteczka dostałam w prezencie od przyjaciółki, która była na wycieczce w waszych okolicach. Zauroczyły mnie i córkę swoim smakiem. Jestem zachwycona ich aromatem, chrupkością, maślanym smakiem. Wiem, że będę korzystać z opcji wysyłkowej. Polecam !!!
Alicja
Ciasteczka pychotka! Bardzo polecam, kupiłam 3 duże opakowania. Będę zamawiać jeszcze.Doskonałe na prezent,bardzo ładnie opakowane.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.Pozdrawiam!
Marta
Przepyszne! Totalnie uzależniające! Jeśli ryzykować spożycie cukru, to tylko dla nich!